
پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی (کالباس های حرارت دیده)
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 1246 کیلوبایت
قیمت: 20000 تومان
دانلود پاورپوینت با موضوع تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی (کالباس های حرارت دیده)،
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
کالباسهای حرارت دیده
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده
روش کوتریزاسیون گوشت
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت توام
و ...
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
فرآوردههای گوشتی به فرآوردههایی اطلاق میشود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآوردههای گوشتی را به چهار دسته تقسیم میکنند:
1ـ کالباسهای حرارت دیده
2ـ کالباسهای خام
3ـ کالباسهای پخته
4ـ گوشتهای عمل آمده
1ـ کالباسهای حرارت دیده
2ـ کالباسهای خام
3ـ کالباسهای پخته
4ـ گوشتهای عمل آمده
تقریباً کلیه کالباس و سوسیسهای تهیه شده در کارخانه های فرآوردههای گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده میباشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که ...