
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 35
حجم فایل: 1233 کیلوبایت
قیمت: 15000 تومان
دانلود پاورپوینت با موضوع روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما،
در قالب ppt و در 35 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
هدف روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی
روشهای حرارتی
سرما
زمینه و اصول بیولوژیک
شوک سرمایی
تولید و بکارگیری سرما
نگهداری در سرمای بالای صفر
شوک سرمایی
تولید و بکارگیری سرما
نگهداری در سرمای بالای صفر
و ...
بخشی از متن پاورپوینت:
هدف روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی:
الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل (استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسمهای پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی (پاستوریزاسیون).
ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسمها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی.
الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل (استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسمهای پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی (پاستوریزاسیون).
ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسمها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی.
و ...