پاورپوینت-روش-های-نگهداری-مواد-غذایی-به-وسیله-سرما
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 35
حجم فایل: 1233 کیلوبایت
قیمت: 15000 تومان
دانلود پاورپوینت با موضوع روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما،
در قالب ppt و در 35 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
 
هدف روش‌های مختلف نگهداری مواد غذایی
روش‌های حرارتی
سرما
زمینه و اصول بیولوژیک
شوک سرمایی
تولید و بکارگیری سرما
نگهداری در سرمای بالای صفر
و ...
 
 
بخشی از متن پاورپوینت:
هدف روش‎های مختلف نگهداری مواد غذایی:
الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل (استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم‎های پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی (پاستوریزاسیون).
ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم‎ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی.
و ...
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.