
پاورپوینت پخت و پز صحیح
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 22
حجم فایل: 1976 کیلوبایت
قیمت: 14400 تومان
دانلود پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحیح،
در قالب ppt و در 22 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
بخش اول:
ظروف مواد غذایی
بخش دوم:
روشهای صحیح سرخ کردن غذا
روشهای صحیح سرخ کردن غذا
بخشی از متن پاورپوینت:
1-ظروف آلومینیومی:
- ظروف آلومینیومی سبک هستند و به خوبی گرما را انتقال میدهند.
- بعضی شواهد حاکی از آن است که آلومینیوم در درازمدت باعث بیماری آلزایمر میشود.
- بعضی نظریهها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتریهای آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده، کولیت، خشکی دهان، یبوست و تغییر رنگ زبان شود.
- افرادی که هر روز از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی استفاده میکنند، تقریبا 5/3 میلیگرم آلومینیوم در روز وارد بدن خود میکنند.
- ظروف آلومینیومی سبک هستند و به خوبی گرما را انتقال میدهند.
- بعضی شواهد حاکی از آن است که آلومینیوم در درازمدت باعث بیماری آلزایمر میشود.
- بعضی نظریهها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتریهای آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده، کولیت، خشکی دهان، یبوست و تغییر رنگ زبان شود.
- افرادی که هر روز از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی استفاده میکنند، تقریبا 5/3 میلیگرم آلومینیوم در روز وارد بدن خود میکنند.
و ...